Inici

29 Abril 2023

2a edició

image01

Vilafranca del Penedès

image03

El nostre objectiu

El Catalunya Summit és un esdeveniment anual organitzat a Vilafranca del Penedès sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial.
Dirigit als joves i estudiants interessats en tenir un major coneixement sobre el món de la innovació i els que es vulguin preparar pel camí de l’emprenedoria, de com passar de l’idea a l’èxit

Viure un dia d’experiències, aprenentatge i establiment de valuoses connexions de futur

Catalunya Summit 2023

+20

Ponents

Erik Brieva, Quino Fernandez, Maria Batet, Laura Giménez, Eva Faustino, Marc Torres, Jordi Miró, Lluís Inglés, Elena Trilla, Esther Perelló …

3

Sales

Tres canals temàtics
1) Innovació
2) Emprenedoria i Startups
3) Metodologies i tendències

Dinar

Networking

L’entrada inclou el dinar i consumicions al Food&Coffee Station

+18

Hores de contingut

Models de negoci, Creative Problem Solving, Startups d’èxit, mentalitats i eines d’innovació, metodologia emprenedora, finançament, metavers,…

Podràs escollir quines sessions són les que més t’interessen de cada horari

2

Keynotes

Masterclass amb experts reconeguts que ens inspiraran amb una intervenció memorable a l’auditori.

Pitch

Competition

Viu l’experiència d’una competició de projectes d’emprenedoria amb jurat expert.

KEYNOTES 2023

Erik Brieva

Emprenedor en sèrie que ha aconseguit vendre 4 empreses a multinacionals, President de Bcombinator, President de 22@Entrepreneurs i CEO de la fintech Strands (recentment adquirida per la multinacional italiana CRIF)

Esther Perelló

Emprenedora amb ADN innovador i sostenible, amb experiència en formació i dinamització de més de 800 projectes d’emprenedoria i en estratègies de consolidació i expansió d’entitats socials. Desenvolupa projectes d’impacte social en col·laboració amb entitats públiques i privades.

Principals Ponents 2023

Maria Batet

Formadora creativitat i emprenedoria. Facilitadora visual. Coach d’equips. Col·laboradora de ESADE i de la Barcelona School of Management de la UPF

 

Quino Fernández

Aquest Mentor i Advisor ha estat treballant amb diferents startups durant els últims 10 anys. És ex-CEO Conector Startup Accelerator i va ser Responsable de Tecnologia de Apple Espanya abans de fundar Briefing, la primera agència interactiva espanyola. Ha treballat en diversos projectes de comunicació digital i ha ensenyat marketing digital, nous mitjans i emprenedoria a diverses facultats.

 

Eva Faustino Ribas

Llicenciada en Dret i col·legiada en exercici pel ICAB, especialista en Propietat Intel·lectual amb postgrau en Transformació Digital i Màster en Mediació. Directora de l’APECAT i secretària de l’Acadèmia Catalana de la Música. Vicepresidenta del Cercle de Cultura i docent en el Postgrau de la Indústria Musical.

 

Carles Mercader

Consultor d’estratègia i disseny. Actualment col·laboro amb ELISAVA – Escola Tècnica Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona. Assessor Tecnològic Acreditat per ACCIÓ.

Enrique Conches

Fundador a Punk Design. Design Thinking coach de IDEOU.
En una croada per transformar el món dels negocis centrant-se en les persones!

Ariadna Massana

Fundadora de la marca de moda Alsedà, que té com a objectiu la sostenibilitat i l’ètica en la producció tèxtil. Descobrí la contaminació de la indústria tèxtil durant els estudis de grau, i fundà la marca mentre estudiava un màster en comunicació, gestió i sostenibilitat en la moda.

Elena Trilla

Coach per a emprenedors i professionals amb 15+ anys d’experiència en lideratge i gestió del canvi. Graduada en MBA (UOC) i Diplomada en Treball Social, certificada com a Coach Professional i Executiu (ICF). Professora col·laboradora a la UOC, consultora per Talan Spain i SmartCex.

Om Ràfols

Emprenedor de 17 anys CEO de Kooka Media, agència de generació de leads operant a Europa i Àsia. Fundador de Top Customs, organitzadora europea d’esdeveniments de videojocs

Laura Giménez

Facilitadora de Moviment Conscient, Terapeuta Gestalt, Coach personal i facilitadora de
processos. Llicenciada en Sociologia i fascinada per la facilitació del canvi i l’aprenentatge,
compagina els processos de co-creació i transformació social amb l’acompanyament al
creixement personal a través del Moviment Conscient, el Coaching i la Gestalt.

Martí Torrallardona

Vinicultor en La Fita – Vins Personals.
Un dels grans enòlegs que tenim al país

Jordi Miró

CIO de The Hotels Network. CTO experimentat, cofundador d’Ancla.life, Advisor i Inversor. Cofundador de Lernin Games, venut el 2019. Ex CTO de Wuaki.tv (adquirit per Rakuten Group), amb experiència en consultoria informàtica i serial entrepreneur d’internet.

Lluís Inglès

CTO a Exoticca. Líder tecnològic des del 2012 motivat i dinàmic amb passió per a la creació d’equips i tecnologia per a negocis a gran escala, la millora de l’eficiència operativa i la definició de la cultura per a alinear-se amb les iniciatives estratègiques i objectius organitzatius.

Marc Oliveras

VP Enginyeria a Emburse. +20 anys d’experiència en digital: cofundador de startup, ajuda en transformació, CTO a Tiendeo, cap de Producte i Enginyeria a Bumble. Apassionat per la innovació del producte i la cultura. Ensenya Agile en diferents acadèmies i universitats.

Àurea Rodríguez

Autora del llibre “Antes muerta que analógica”, membre de diversos comitès assessors d’indústria i innovació, com l’IND+I de Viladecans i consells d’administració de QGenomics i Talentea. Professora d’innovació i experta sènior de la Comissió Europea en transferència de tecnologia.

Miquel A. Mora

Emprenedor, mentor i inversor. Expert en tecnologia i innovació, amb una gran experiència en la fundació de nombroses empreses d’èxit com Housfy.com, yaencontre.com, StartSud.cat, tandenn.org i afables. Com a director del programa StartSud i BCombinator, ha assessorat i ajudat a nombroses startups a créixer i desenvolupar-se.

Rosaura Alastruey

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, després es va especialitzar en Màrqueting Digital. I realitza programes d’Habilitats Directives en prestigioses escoles de negoci. El 2004 fa un inspirador viatge a Silicon Valley, que li permet conèixer en primera persona el networking i LinkedIn com a eina potenciadora, en la qual té presència activa, i de manera, podem dir pionera, des de fa més de 19 anys.

 

Elsa Rodríguez

Cofundadora i sòcia de Young IT Girls. Estudiant d’Enginyeria de Telecomunicacions. Als 16 anys, va guanyar un concurs el qual li va permetre desenvolupar una start-up a Silicon Valley. Ha desenvolupat diversos projectes tecnològics a Sierra Leone i Sud-àfrica.

Alejandra Garrido

Sòcia de Young IT Girls des de 2018, on ha sigut coordinadora de gestió interna, secretària i presidenta. És enginyera de Telecomunicacions i estudiant predoctoral industrial a MiWEndo, en imatge mèdica de microones per la detecció de càncer colorectal. Amant de les manualitats i la pintura.

Game Plan

x15 Sessions     x2 Keynotes     x1 Pitch Competition      +1 Dinar & Networking per fomentar els coneixements i desenvolupament d’iniciatives emprenedores

A cada sessió podràs triar la sala que vulguis anar segons el que més t’interessi.

Amb la col·laboració de:

image49
image63
image64
image65
image36
image43
image44
image46
image47
image48
image72
image80
image50
image84
image85
image100
image101
image104

Amb el suport de:

logo_diputacio
logo_pinnae

Organitzat per:

CATALUNYA SUMMIT

Jornada de Futurs innovadxrs i emprenedxrs

08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

#CatalunyaSummit